Akershus Auto

Verksted

Akershus Auto AS er eksperter på varebil. Vårt verksted på Kløfta tilbyr alt av servicetjenester for varebil – slik at du kommer deg tilbake på veien så raskt som mulig!

Få service på godkjent bilverksted

Akershus Auto utfører service på alt av varebiler. Har du problemer med skapbilen, kjølebilen eller frysebilen din? Hos oss får du servicetjenestene du trenger for å få bilen tilbake i topp stand.

Det skal være praktisk å ha varebilen på service hos oss. Derfor får du selvsagt tilbud om leiebil når du leverer bilen på vårt verksted.

Alt på ett sted

Service på kjøle- og frysebiler oppleves ofte som unødvendig vanskelig og tidkrevende. De fleste bilverksteder spesialiserer seg på enkelte fagfelt, og tilbyr et begrenset utvalg av tjenester. Som regel må man til flere ulike steder for å få komplett service på varebilen.

Hos Akershus Auto får du service på bil, skap og løftelem på ett og samme sted. Rask og effektiv service er avgjørende for at du skal kunne ha en lønnsom virksomhet, og med oss på laget kan du spare tid og penger.

Trenger du service på din varebil?

Vi på Akershus Auto strekker oss langt for å hjelpe deg. Våre mekanikere står klare til å gi deg god service på vårt verksted.

Har du behov for akutt hjelp med din varebil? Vi hjelper deg gjerne hvis vi har ledig kapasitet – sørg bare for å ringe og sjekke om vi har tid først.

I noen situasjoner tilbyr vi også bilberging, der vi henter din varebil og tar den med inn til service. Eventuelt kan vi også avlevere en leiebil som du kan ha i mellomtiden.

Book verkstedtime

"*" indicates required fields

MM slash DD slash YYYY
Vi kontakter deg for å bekrefte tidspunkt

Vi tilbyr også serviceavtale

Med en serviceavtale fra Akershus Auto sikrer du at varebilen kontinuerlig blir tatt vare på. Slik kan du forebygge store reparasjoner, øke driftstiden og øke lønnsomheten.

Vårt verksted på Kløfta

Akershus Auto har god beliggenhet i Myrvangveien på Kløfta, langs E6 nord for Oslo. Ta av E6 mot Kløfta og kjør forbi Felleskjøpet. Ta så Ilevegen ned til Myrvangveien.

Akershus Auto er godt og synlig skiltet på bygningen som ligger på høyre side i Myrvangveien 1. Velkommen til Akershus Auto og Kløfta!

Om Akershus Auto

Akershus Auto har holdt til på Kløfta siden 2017. Siden oppstarten har vi hovedsakelig satset på salg og import av nyere varebiler, kjøle- og frysebiler, samt 4×4.

Vi er alene på markedet om å tilby ferdigbygde kjøle- og frysebiler, der du hos andre aktører gjerne må vente opptil et halvt år på levering – enten du er på Kløfta eller i resten av landet.

Vi er også svært stolte over vårt egenutviklede skap som gir våre biler en svært høy nyttelast, selv på kjølebil.

Alle våre kjølebiler leveres med «full pakke» – det vil si kjøl, frys og varme. På denne måten er varene dine godt beskyttet, og du kan kjøre frys i skapet uten varmetap selv på varme.

Ring oss på 67 90 50 50 eller la oss kontakte deg for en uforpliktende forespørsel!
Akershus Auto ikon