Akershus Auto

Verksted

Godkjent bilverksted

Bedrifter med kjøl- og frysebiler kan oppleve service som en unødvendig vanskelig og tidkrevende oppgave.

De fleste bilverksteder er spesialiserte på enkelte fagfelt og tilbyr ofte et begrenset utvalg av servicetjenester. Med oss på laget trenger du heldigvis ikke ta service på bil, kjøleaggregat, løftelem og skap/påbygg på fire ulike steder.

Akershus Auto AS på Kløfta tilbyr nemlig alt på ett og samme sted Du sparer på denne måten både tid og penger. Vårt godkjente verksted kan bistå deg med alle behov, og du får selvsagt tilbud om leiebil mens din varebil er på service her hos oss på Kløfta.

Akershus Auto

Akershus Auto AS har holdt til på Kløfta siden 2017, og har siden oppstarten hovedsakelig satset på salg og import av nyere varebiler, kjøle- og frysebiler samt 4×4.

Vi er alene om å tilby markedet ferdigbyggede kjøl- og frysebiler, der du hos andre aktører gjerne må vente i opp til et halvt år på levering – enten du er på Kløfta eller i resten av landet. Vi er også svært stolte over vårt egenutviklede skap som gir våre biler en svært høy nyttelast, selv på kjølebil.

Alle våre kjølebiler leveres med «full pakke» – det vil si kjøl, frys og varme. På denne måten er varene dine godt beskyttet, og kan du kjøre frys i skapet uten varmetap selv på varme

Book verkstedtime

"*" indicates required fields

MM slash DD slash YYYY
Vi kontakter deg for å bekrefte tidspunkt

Stjernelaget på Kløfta

Våre kjøl- frys- og varebiler bygges her ved vårt verksted på Kløfta, og er nesten utelukkende tuftet på modeller fra Mercedes.

Mercedes Sprinter er både økonomisk og funksjonell og velges ofte når det skal bygges en ny fryse- eller og kjølebil. Mercedes Vito står for kvalitet, god driftsøkonomi, og er både fleksibel og sikker. Den urbane modellen Mercedes Citan med sine kompakte mål og store lasterom passer som hånd i hanske for bedrifter som ser etter en liten, men effektiv varebil.

Her finner du oss

Akershus Auto AS ligger enkelt tilgjengelig i Myrvangveien på Kløfta langs E6 nord for Oslo. Ta av E6 mot Kløfta og kjør forbi Felleskjøpet før du tar Ilevegen ned til Myrvangveien.

Akershus Auto AS er godt og synlig skiltet på bygningen som ligger på høyre side i Myrvangveien 1. Velkommen til Akershus Auto AS og Kløfta!

ATP

Sertifisering

Sertifisering av påbygg/skap til skapbiler

For at et skap eller påbygg skal bli GDP-sertifisert må skapet eller påbygget først ha et ATP-sertifikat på enten FNA eller FRC godkjenning. ATP er en internasjonal avtale om transport av såkalte lett bedervelige næringsmidler. Det er to kategorier av ATP-godkjente skap/påbygg:

FNA og FRC

F – Betyr at det er et kjøl/frys aggregat montert 
N – God/normal isolasjon (isolasjon beregnet for kjøl) 
R – Tykkere/bedre isolasjon (isolasjon beregnet for frys) 
A – Temperaturer fra +12 til 0 grader 
C – Temperaturer fra +12 til -20 grader 

Ring oss på 67 90 50 50 eller la oss kontakte deg for en uforpliktende forespørsel!
Akershus Auto ikon