Akershus Auto

Slik klargjør du varebilen for våren

Nå som vinteren er forbi er veiene endelig bare igjen og været bedre. Med den verste årstiden bak oss er det dermed lett å tenke at servicen man fikk i høst var den viktigste. Å få en service på varebilen er derimot nyttig på våren også, selv om det går mot sommer.

Vi på Akershus Auto har åpent utover våren og står klare for å hjelpe deg med en grundig service. Du er alltid velkommen på vårt verksted på Kløfta!

Vi tilbyr service på varebilen din

Akershus Auto AS har et verksted som er godkjent og bistår deg med det du måtte trenge. Våre mekanikere er dyktige og har god erfaring med å utføre service på både kjøleaggregat, løftelem, skap og selve bilen. Hos oss får du også tilbud om leiebil du kan bruke mens varebilen er på service.

Trenger du service på varebilen før våren?

Du kan nå oss på telefon 67905050 eller ved å fylle ut kontaktskjemaet vårt.

Under service sjekker vi blant annet:

Skap

Skapet må til enhver tid være korrekt festet på varebilen. Festene blir utsatt for slitasje over tid, noe som kan føre til at skapet løsner i festene. For å unngå dette er det lurt å få skapene sjekket, noe vi gjør når bilen er på service hos oss! Festene blir ikke sjekket på en vanlig EU-kontroll, noe som gjør en service på varebilen enda viktigere. Du sikrer at skapet er forskriftsmessig festet i rammen og at det sitter slik det skal.

Løftearm

Mekanikerene våre sjekker også løftelemen på varebilen. Her ser vi ekstra nøye etter lekkasjer, slik at løftelemen fungerer slik den skal.

Skulle vi oppdage noen feil på varebilen mens den er på service hos oss, er dette noe vi selvfølgelig kan reparere før du henter bilen.

Du har også muligheten til å tegne en serviceavtale med oss, slik at du sikrer deg periodisk service og årlig godkjennelse av løftelemen, sikring av skap og flere andre tjenester!