Akershus Auto

Etter en lang sesong fortjener varebilen litt ekstra oppmerksomhet. Hyppig bruk kan føre til at det blir slitasje på viktige deler av bilen. Kanskje trengs det også reparasjon. Vi på Akershus Auto AS anbefaler at du leverer varebilen inn til service – slik at den blir klar til en travel høst.

Vi på Akershus Auto AS har åpent hele sommeren. Våre mekanikere er alltid klare for å gi deg god service. Velkommen til vårt verksted på Kløfta!

Kom til oss for service på varebilen

Akershus Auto AS har et godkjent verksted som kan bistå med alle dine behov. Våre dyktige mekanikere tilbyr alt av service på bil, kjøleaggregat, løftelem og skap. Leverer du inn varebilen på service hos oss, får du tilbud om leiebil til bruk i mellomtiden.

Ønsker du å bestille service i sommer?

Ring oss på telefon 67905050 eller fyll ut kontaktskjemaet vårt.

På service hos oss sjekker vi blant annet:

Løftelem

Våre mekanikere sjekker hydraulikk og slanger på varebilens løftelem. Særlig sjekkes det for lekkasjer.

Skap

Vi kontrollerer at skapet er festet til bilen på korrekt måte. Festene på skapet slites under bruk, og den siste tiden har vi opplevd at skap på varebiler har løsnet i festene. Dette kan man unngå dersom man får skapet sjekket. Ved å ha bilen på service hos oss, sikrer du at det er forskriftsmessig festet i rammen – noe som ikke blir sjekket på EU-kontroll. I tillegg sjekkes pakningen rundt skapåpningen for lekkasjer.

Oppdager vi feil på varebilen i løpet av din service, kan vi så klart også reparere disse for deg.

Hos oss kan du tegne serviceavtale! Med en serviceavtale fra Akershus Auto får du periodisk service og årlig godkjennelse av løftelem, i tillegg til en rekke andre tjenester.

Kontakt oss i dag for å få på plass en serviceavtale.