Akershus Auto

Skapbil

Stort utvalg av skapbiler

Akershus Auto AS tilbyr egenbygde skapbiler av høy kvalitet og kan samtidig by på en service og kundepleie du ikke finner ellers i bransjen. En skapbil er kort og godt en lastebil med et fast overbygg som kalles skap. Skapbiler brukes til å transportere varer som trenger ekstra beskyttelse eller temperaturkontroll.

Gode nyheter til deg som er ute etter ny skapbil ­– du trenger ikke vente i mange måneder. Akershus Auto AS er nummer en på ferdigbyggede skapbiler, og vi har et bredt utvalg av skapbiler klare for landeveien.

Du kan se vårt utvalg av skapbiler til salgs her.

Transporterer du varer som gjør at din skapbil må bygges etter helt egne krav, kan vårt verksted bistå deg med gode råd og hjelp. Vi ser frem til å høre fra deg slik at vi sammen kan bygge din perfekte skapbil. 

Markedets høyeste nyttelast?

Inntil 1000kg

Våre skapbiler er bygget på kvalitet

Akershus Auto AS bygger sine skapbiler fortrinnsvis med utgangspunkt i modeller fra Mercedes. Uansett om du trenger en stor, liten, eller en spesialbygget skapbil – med Akershus Auto AS, Mercedes og Man får du pålitelig kvalitet som gir trygghet og driftssikkerhet i lang tid.

Skapbil

Mercedes Sprinter er et solid arbeidsjern som ofte velges av bedrifter som trenger ny skapbil. Går man for en Mercedes Sprinter med forhjulsdrift får man en fordelaktig startpris, høyere nyttelast, samt noe lavere lastekant enn samme modell med bakhjulsdrift. Bak rattet får du fordelen av et intelligent betjenings- og visningskonsept, i tillegg til et modulbasert oppbevaringssystem som i likhet med et utvalg av multimedie- og førerassistansesystemer kan tilrettelegges for den enkelte bedrift og tenkt bruksområde.

For den nye Transporteren fra MAN finnes det totalt 18 førerassistanse- og sikkerhetssystemer, som delvis er tilgjengelige som spesialutstyr mot pristillegg. Slik har du alltid en lys våken passasjer, som hjelper deg med å parkere, som holder ryggen din fri og bare kommenterer kjøringen din når det passer for deg.

Mercedes Vito gir deg god kvalitet, solid driftsøkonomi,  høy fleksibilitet og sikkerhet i toppklassen. Det nyeste innen assistanse- og sikkerhetssystemer gjør kjøringen sikrere enn noen gang tidligere. Du kan også velge blant et stort utvalg av driftstyper: velg det som passer best blant forhjuls-, bakhjuls- eller firehjulsdrift. Dine behov og bruksmønster bestemmer hva som passer best for nettopp din skapbil.

Vi spesialbygger skapbiler med egenutviklet skap.

Akershus Auto AS leverer skapbiler med vårt egenutviklede og solide skap påmontert, noe som betyr at du kan kjøre både kjøle- og frysevarer selv med skap og løftelem. Med vanlige standardskap er ikke dette mulig på grunn av varmetap og dårlig isolasjon i de tynne veggene. Vårt skap har 6 cm godt isolerte vegger og tak, samt et isolert gulv hele 9 cm tykt. Med vårt skap kan du kjøre frys i skapet uten tap av varme, selv på de varmeste sommerdagene. Vår løsning gir i tillegg skapbilen større nyttelast enn det du får hos våre konkurrenter. Det vil lønne seg i lengden!

I våre skap finner du også foringer i innfestingen på bilens ramme. Dette bidrar til å absorbere støt og bevegelser mens du kjører, noe som gjør skapet skal ekstra holdbart over flere år. Skapet har også en svært kraftig helsveiset portal ved bakre åpning som er festet innvendig i veggene, og beskyttet med solide pyntekanter i aluminium. 
Skapene
kan leveres med ATP-sertifikat på enten FNA eller FRC godkjenning.Skapene
kan leveres med ATP-sertifikat på enten FNA eller FRC godkjenning.

Våre skap har også foringer i innfestingen på bilens ramme. Dette for å bidra til å absorbere støt og bevegelser under kjøring, slik at skapet skal være ekstra holdbart over lang tid. Skapene har også en ekstra kraftig helsveiset portal ved bakre åpning – som er festet innvendig i veggene og beskyttet med pyntekanter i aluminium. 

Skapene kan leveres med ATP sertifikat på enten FNA eller FRC godkjenning.

ATP

Sertifisering

Sertifisering av påbygg/skap til skapbiler

For at et skap eller påbygg skal bli GDP-sertifisert må skapet eller påbygget først ha et ATP-sertifikat på enten FNA eller FRC godkjenning. ATP er en internasjonal avtale om transport av såkalte lett bedervelige næringsmidler. Det er to kategorier av ATP-godkjente skap/påbygg:

FNA og FRC

F – Betyr at det er et kjøl/frys aggregat montert 
N – God/normal isolasjon (isolasjon beregnet for kjøl) 
R – Tykkere/bedre isolasjon (isolasjon beregnet for frys) 
A – Temperaturer fra +12 til 0 grader 
C – Temperaturer fra +12 til -20 grader 

Våre skapbiler leveres med følgende som standard:

  • Skapet har surreskinner integrert
  • Skapet har integrerte støt-/beskyttelsesplater langs gulv
  • Skapet her integrerte stålbraketter i framvegg og tak for montering av aggregat o.l.
  • Integrerte kanaler for trekking av rør ved påmontering av aggregat
  • Integrerte kanaler for trekking av strøm til montering av ryggekamera
  • Ekstra forsterkede overganger i innvendige hjørner av skap
  • Ekstra dør på høyre side med dryppkant over
  • LED-belysning innvendig i skapet
  • Underkjøringshindre gir ekstra trygghet
Thermo king logo

Skapbiler leveres Thermo King-aggregat

Akershus Auto AS har lenge samarbeidet med Thermo King Norge om produksjon av profesjonelle skapbiler. Thermo King vært i front av utviklingen innen temperaturkontroll for transportnæringen i mer enn 80 år.

Thermo King Norge ble valgt som hovedsamarbeidspartner på grunn av sin lange erfaring, solide produkter og et stort  serviceapparat for skapbiler hele landet over. Uansett om din skapbil skal ha et aggregat som er dieseldrevet, direktedrevet, helelektrisk eller det mer miljøvennlige valget CryoTech – Thermo King leverer aggregater med topp kvalitet.

Vi velger derfor å montere aggregater fra Thermo King i våre skapbiler, og disse kan fås som kjøl, frys og varme, og dessuten med nattdrift.

Godkjent service på skapbiler

For alle bedrifter med skapbiler kan service by på en uventet utfordring. Mange verksteder er spesialiserer seg nemlig på ett enkelt fagfelt og har dermed et begrenset utvalg av tjenester å tilby. Hvorfor bestille service og reparasjon på bil, løftelem, aggregat og skap/påbygg på fire ulike verksteder når Akershus Auto kan tilby alt på ett sted? Slik sparer du både tid, ergrelser og penger. Vårt godkjente serviceverksted hjelper med alle behov, og trenger du leiebil mens din skapbil er på service kan vi også tilby dette.

Hvorfor ta service på bil, løftelem, aggregat og skap/påbygg på 4 forskjellige steder når Akershus Auto tilbyr alt på ett sted til din kjølebil? Du sparer på denne måten både tid og penger. Vårt godkjente verksted kan bistå deg med alle behov, og du får selvsagt tilbud om leiebil mens din kjølebil er på service.

Kjølebil

Frysebil

Skapbil

Book møte

"*" indicates required fields

MM slash DD slash YYYY
Tid
: