Akershus Auto

Om oss

Akershus Auto AS er et velrenommert bilfirma med solid og trygg økonomi som gjør oss til en pålitelig samarbeidspartner for deg som ønsker stabilitet og tenker langsiktig. Vi har siden oppstarten hovedsakelig satset på salg og import av nyere varebiler, kjøle- og frysebiler samt 4×4.

Beliggenhet

Med vår sentrale beliggenhet på Kløfta, Viken fylke, er vi nært til store deler av Østlandet og med nærhet til hovedflyplassen kommer også mange kunder fra hele landet og kjøper biler hos oss. 

 

Historie

Akershus Auto AS sin historie begynner i 2005, da vi startet med salg av brukte varebiler på Hvamstubben i nærheten av Skjetten og Olavsgaard Hotell. Etter hvert vokste både ambisjoner, kundeportefølje og antall ansatte, og dermed flyttet vi i 2009 til Kloppaveien på Fjellhamar.

I 2017 flyttet Akershus Auto AS for foreløpig siste gang, og siden har vi holdt til i våre flotte lokaler på Kløfta. Her har vi kontorer, godkjent bilverksted og salgsavdeling av nye og brukte kjøl- og frysebiler, varebiler og skapbiler. Fra en sped begynnelse har vi i dag 6 ansatte og omsetter ca. 300 biler hvert år, med en årllig omsetning på ca. 75 millioner NOK.

Akershus Auto AS ble i 2013 og 2014 kåret til Gaselle-bedrift, som blant annet vil si at man som aksjeselskap har en omsetning på en million første driftsår og minst dobler omsetningen sin over fire år.

Full pakke

Akershus Auto AS er alene om å tilby markedet ferdigbyggede kjøl- og frysebiler, der du hos andre aktører gjerne må vente i opp til et halvt år på levering. Vi er også svært stolte over vårt egenutviklede skap som gir våre biler en svært høy nyttelast, selv på kjølebil. Alle våre kjølebiler leveres med «full pakke» – det vil si kjøl, frys og varme. På denne måten er varene dine godt beskyttet, og kan du kjøre frys i skapet uten varmetap selv på varme sommerdager.

Godkjent bilverksted

For deg som kjører kjøl- og frysebil kan service by på store utfordringeer. De fleste verksteder er nemlig spesialiserte på ett fagfelt og har dermed et begrenset tilbud av tjenester. Hvorfor ta service på løftelem, bil, aggregat og skap/påbygg på fire ulike steder når Akershus Auto AS tilbyr alt på ett verksted? Du sparer både tid og penger, og vårt godkjente verksted kan bistå deg med alle behov. Du får også muligheten til å få en leiebil mens ditt kjøretøy er inne til service.

Spør oss om finansiering

Akershus Auto AS samarbeider med DnB og Santander Consumer Bank som våre finansieringspartnere, og vi kan ofte gi deg svar på en eventuell lånesøknad i løpet av dagen. Før en registrering av bilen kan skje, er vi nødt til å legge inn forsikring på ny eier. Dette gjør vi gjerne for deg, og Akershus Auto AS har et godt samarbeid med flere forsikringsselskap.

Ring oss på 67 90 50 50 eller la oss kontakte deg for en uforpliktende forespørsel!
Akershus Auto ikon

Med stjernekvalitet på laget

Våre kjøl- frys- og varebiler er så godt som eksklusivt bygget på modeller fra Mercedes.

Akershus Auto AS og Mercedes er et stjernelag som bygger biler du kan stole på.

Mercedes Sprinter er en effektiv og pålitelig modell som ikke sjelden velges av de som er i markedet etter ny frys- eller kjølebil. Mercedes Vito byr på god kvalitet, sunn driftsøkonomi, sikkerhet og fleksibilitet. Mercedes Citan er en urban bil med kompakte mål og romslig lasterom som passer utmerket for bedrifter som trenger en effektiv, liten varebil.

Thermo king logo

Akershus Auto AS + Thermo King = kvalitet

Akershus Auto AS har lenge hatt et tett og godt samarbeid med Thermo King Norge som har ledet utviklingen innen temperaturkontroll for transportbransjen i over 80 år. Vi har valgt Thermo King Norge som hovedsamarbeidspartner fordi de har lang erfaring, gode produkter og et stort og godt serviceapparat spredtover hele Norge.