Akershus Auto

Dekkhotell

Dekkhotell

Dekkhotell, inkl. 2 dekkskift og oppbevaring av dekk.

Enklere bilhold med dekkhotell hos Akershus Auto AS

Velger du dekkhotell hos oss sparer du både tid, plass og bekymringer.

Vi tar oss av oppbevaring, hjulskift, vedlikehold og rengjøring av alle dekkene dine i flotte lokaler på Kløfta. Kontakt oss i dag for et godt tilbud på dekkhotell!

2.490,-

eksl. mva.

Fordeler med dekkhotell hos Akershus Auto

 • Dekkene dine lagret sikkert og trygt på et av våre dekkhotell
 • Lufttrykk sjekket
 • Sjekk av funksjon og batterikapasitet på TPMS-sensor (som måler lufttrykket)
 • Mønsterdybden sjekkes
 • Du få beskjed i god tid før hjulskift om dekkene bør vurderes å byttes
 • Rengjorte dekk og felger før hvert sesongskift
 • Vi skifter dekkene for deg

Velg dekkhotell og få et enklere bilhold

Enten du er en privatperson som trenger å frigjøre plass i bod eller garasje, har en bedrift med en liten bilpark eller driver et stort transportfirma – overlat sesonglagringen av dekk til Akershus Auto AS og vårt dekkhotell, så vil du få mange klare fordeler.

Først og fremst tilbyr vi trygg oppbevaring av dine dekk på vårt dekkhotell under optimale lagringsforhold. Om sommeren tar vi trygt vare på vinterdekkene dine, og om vinteren er det sommerdekkene som får litt sårt tiltrengt hvile og pleie inne i varmen. Hver høst og vår får du dekkene tilbake i samme stand, ferdig montert på dine biler ved vårt dekkhotell. Vi foretar også en sjekk av dekkenes tilstand og gir deg beskjed dersom det er på tide med noen nye dekk for å ivareta sikkerheten for sjåfører, biler og trafikanter generelt.

Hvorfor velge dekkhotell?

Dimensjonen på bildekk har de siste årene blitt bare større og større, og det er ikke lenger så lett å finne plass til dem i garasjen eller på lageret. Mange bileiere har ikke en gang tilgang til egen garasje! Og er man så heldig at man har det, tar hjulsett rett og slett opp mye verdifull lagringsplass man gjerne skulle ha brukt til andre ting. I tillegg er dekkene uhåndterlige og tunge, så man ønsker ikke å måtte flytte dem for mye rundt. Dekk er ikke minst verdt en god del penger, og er derfor et yndet mål for tyveri. Dekkene bør derfor lagres sikkert på et dekkhotell for å unngå å bli skadet eller stjålet.

Noen oppbevarer dekkene sine utendørs, uten å tenke på at UV-lys vil skade dekkene over tid. Velger du vårt dekkhotell vil dekkene dine være beskyttet mot sollys, og vær og vind ellers. Ved riktig vedlikehold forlenges dessuten levetiden betraktelig. Mange nye biler har også egne systemer ved skifte av dekk. Sommer- og vinterhjul har gjerne ulike bolter eller låsebolter, og disse må festes med riktig moment og kontrolleres jevnlig for å sørge for optimal sikkerhet ute på veien. Alt dette ivaretas ved vårt dekkhotell. Et dekkhotell er derfor optimalt for bileiere og firmaer med begrenset kompetanse på dekk, lagringsplass og tid.

Derfor har dekkene dine det best på dekkhotell

Kort fortalt øker riktig oppbevaring på dekkhotell dekkenes levetid. Her er det mye å spare! Du slipper også jobben med å skifte hjul på dine biler hvert halvår. Har du flere biler kan det være lett å utsette jobben, og slite unødig på vinterdekk på sommerføre, eller havne på glatta med sommerdekk utover høsten. Hvorfor ta sjansen?

Oppbevarer du dekkene dine på vårt dekkhotell er også en rekke tjenester inkludert i prisen. Dekkene rengjøres og lagres mørkt, trygt, tørt og i et lokale som overvåkes både med tanke på klima og sikkerhet. På vårt dekkhotell er dekkene dine forsikret mot skade og tyveri. Når det er på tide å skifte dekk mottar du en påminnelse fra oss. Etter at vi har avtalt tid for dekkskift sjekker vi lufttrykket og tilstanden på alle dine dekk.

Dette får du inkludert på vårt dekkhotell

 • Lagring

  På vårt dekkhotell lagres dekkene dine sikkert og trygt under forhold som sørger for å forlenge dekkenes levetid. Temperatur, lys, luftfuktighet og lagringsforhold spiller alle en rolle for å ivareta dekkenes kvalitet over tid.
 • Lufttrykk

  For lite luft i dekkene øker bilens bremselengde og svekker ytelsen ved vannplaning. I tillegg kan dekkene bli for varme og på den måten deformeres, noe som kan skade dekket. For lavt dekktrykk kan også koste deg dyrt da det påvirker rullemotstanden, noe som øker drivstofforbruket. Ved vårt dekkhotell sjekkes dekkenes lufttrykk og justeres så det er korrekt før montering på bil
 • TPMS-sensor

  For alle nye passasjerbiler er TPMS påkrevd ved lov. Dekktrykket måles av en sensor i hvert hjul. Vi sjekker funksjonen og batterikapasiteten på bilens TPMS-sensorer som overvåker dekktrykket.
 • Mønsterdybde

  Vi har egne fagfolk som sjekker dekkenes mønsterdybde og generelle tilstand. Du får beskjed i god tid før hjulskift om dekkene har for dårlig mønsterdybde, er slitte eller om gummien har blitt for hard og dekkene derfor bør vurderes å byttes.
 • Rengjøring

  Rene og behandlede dekk og felger bidrar til lenger levetid og bedre sikkerhet

  På vårt dekkhotell rengjøres dine dekk og felger skikkelig før hvert sesongskift.
 • Hjulskift

  Vi skifter dekkene dine og sørger for at hjulene er montert trygt og fagmessig.

  Sommer- og vinterhjul kan ha ulike bolter eller låsebolter, og disse må festes med riktig moment for å sørge for optimal kjøresikkerhet.
 • Påminnelse

  Som kunde ved vårt dekkhotell vil du motta en påminnelse når det er tid for sesongens hjulskift. En ting mindre å måtte huske på!
Ring oss på 67 90 50 50 eller la oss kontakte deg for en uforpliktende forespørsel!
Akershus Auto ikon