Akershus Auto

Bilutleie

Ønsker du å leie varebil? Hos Akershus Auto AS finner du et bredt utvalg av skapbiler, frysebiler og kjølebiler til utleie. Med forsikring og service inkludert, kan du nyte kjøreturen uten bekymringer.

Lei varebil hos oss

Akershus Auto tilbyr utleie av skapbil, frysebil – og kjølebil, noe som skiller oss fra de fleste andre aktører på markedet. Til sammen har vi rundt 20 varebiler til utleie, så hos oss vil du alltid få den type bil du trenger.

Vår utleietjeneste er utformet med dine behov i tankene. Lei varebilen så lenge du vil, kjør så langt du trenger, og få jobben gjort!

Service og forsikring inkludert

Når du leier bil hos Akershus Auto, har du alt inkludert i summen. Du kan være trygg på at du har en fungerende varebil gjennom hele leieperioden.

Alle våre leiebiler er forsikret, og vi har dyktige mekanikere som bistår deg med det du trenger. Er det noe galt med leiebilen din, hjelper vi deg naturligvis så raskt som mulig.

Ønsker du å leie varebil?

Det er enkelt å bestille leiebil hos Akershus Auto. Kontakt oss på telefon eller e-post for å gjøre en avtale! Som regel står leiebilen klar etter en times tid, og du henter den på vårt verksted på Kløfta.

Prisen på leie av varebil avhenger av type bil, lengde på leieperioden og hvor langt du kjører.

Med leiebil kan du prøve før du kjøper

En stor fordel med å leie varebil er at du får mulighet til å prøve den ut. Test bilen og se om den står til forventningene, for eksempel når det kommer til funksjonalitet. Gjør den ikke det, kan du ganske enkelt levere den tilbake. Altså gir leie en helt spesiell frihet.

Dersom du omsider ønsker å ta det neste steget og kjøpe varebil, har vi et stort antall biler til salgs. I vårt utvalg av skap-, kjøle-, og frysebiler finnes det noe for de fleste behov.

Her finner du oss

Akershus Auto ligger enkelt tilgjengelig i Myrvangveien på Kløfta, langs E6 nord for Oslo. Ta av E6 mot Kløfta og kjør forbi Felleskjøpet, før du tar Ilevegen ned til Myrvangveien.

Akershus Auto er godt og synlig skiltet på bygningen som ligger på høyre side i Myrvangveien 1. Velkommen til Akershus Auto og Kløfta!

Om Akershus Auto

Akershus Auto har holdt til på Kløfta siden 2017. Siden oppstarten har vi hovedsakelig satset på salg og import av nyere varebiler, kjøle- og frysebiler, samt 4×4.

Vi er alene på markedet om å tilby ferdigbygde kjøle- og frysebiler, der du hos andre aktører gjerne må vente opptil et halvt år på levering – enten du er på Kløfta eller i resten av landet.

Vi er også svært stolte over vårt egenutviklede skap som gir våre biler en svært høy nyttelast, selv på kjølebil.

Alle våre kjølebiler leveres med «full pakke» – det vil si kjøl, frys og varme. På denne måten er varene dine godt beskyttet, og du kan kjøre frys i skapet uten varmetap selv på varme.

Ring oss på 67 90 50 50 eller la oss kontakte deg for en uforpliktende forespørsel!
Akershus Auto ikon